Mercedes-Benz ClubCard

De Mercedes-Benz ClubCard wordt digitaal uitgegeven door het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart en wordt verstrekt aan meer dan 60.000 leden van erkende Mercedes-Benz clubs wereldwijd. In Nederland zijn dat de clubs die bij de MBAC zijn aangesloten.

Met het bezit van de MB ClubCard bevinden leden van de aangesloten clubs zich dus in goed en ook groot gezelschap van vele andere Mercedes-Benz clubleden van over de hele wereld. Omdat de eigen naam, lidnummer en naam van de club op de voorzijde van de ClubCard staan, heeft ieder lid een persoonlijke ClubCard. Dankzij de hoeveelheid leden die – in binnen- en buitenland – houder zijn van de MB ClubCard, biedt de kaart ook in binnen- en buitenland diverse voordelen. Om te beginnen bij de uitgever van de MB ClubCard; het Mercedes-Benz Museum te Stuttgart. Daar mogen houders van de ClubCard onbeperkt en gratis naar binnen. Het hele jaar door. En leden ontvangen ook nog korting op artikelen in de museumshop. Bij veel andere auto- en techniekmusea en sommige beurzen in Duitsland zijn ook kortingen op de entreeprijzen van toepassing. Ook dichter bij huis biedt de MB ClubCard voordelen. Zo kunnen in Nederland Mercedes-Benz Classic Partners u korting geven op onderdelen en accessoires. Maar ook op reparatie en onderhoud van voertuigen die ouder zijn dan 15 jaar.

Heeft u geen MB ClubCard maar bent u wel lid van een erkende Mercedes-Benz club? Neem dan contact op met de ledenadministratie van uw club. Het kan zijn dat uw gegevens niet juist zijn geregistreerd.

Voordelen voor Mercedes-Benz Clubcard Houders

Leden van de bij de MBAC aangesloten clubs ontvangen de Mercedes-Benz ClubCard. Deze digitale kaart biedt een groot aantal voordelen, zoals:

Onderhoud

Kortingspercentages en condities worden door de Classic Partners zelf vastgesteld. Neemt u contact op met de Classic Partner van uw keuze om te informeren naar het kortingspercentage en condities die gehanteerd worden voor houders van een Mercedes-Benz ClubCard.

Verzekering

Tijdschriften en online media

Evenementen

  • Deelnamemogelijkheid aan evenementen georganiseerd door de club en de MBAC

Mercedes-Benz Museumshop en Classic Store webshop

  • 10% Korting op vertoon van uw ClubCard op aankopen in de Mercedes-Benz Museumshop in Stuttgart.
  • Voor korting op aankopen in de Mercedes-Benz Classic Store webshop stuurt u een email aan collection@evogmbh.com met daarin de gewenste artikelen met vermelding van het artikel-nummer en omschrijving en uw ClubCard nummer. Dit vindt u linksonder op de achterzijde van uw Mercedes-Benz ClubCard. Nadat u per E-mail uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een rekening met daarop de bestelde artikelen en de verleende korting. Na betaling van deze rekening ontvangt u de goederen.
  • Er wordt geen korting gegeven op technische literatuur.

Diversen

De MBAC noch de aangesloten Club zijn verantwoordelijk voor de hier beschreven voordelen. Verifieert u op voorhand de actuele situatie met de desbetreffende leverancier. Uw club kan afwijkende afspraken hebben gemaakt met leveranciers of uit eigen middelen aanvullende kortingen bieden. Raadpleeg daarvoor uw eigen club.