Het Bestuur

MB GCN heeft een bestuur dat bestaat uit 3 bestuursleden:

Voorzitter: Johan van As

Geboren en opgegroeid in Nederland, Haarlem, woon ik sinds 2004 in België met mijn vrouw, 3 kinderen en 2 Boerboels. Mijn liefde voor alles waar brandstof in gaat heb ik, voor zover ik mij herinner al vanaf geboorte. Het is mei 2013, ik rij al een paar jaar enthousiast een GL, en krijg een lidmaatschap van MB TCN (nu MB GCN) voor mijn verjaardag. Daarna is het heel snel gegaan. Nog die zomer wordt er een 280GE LWB uit 1986 aangeschaft. Een jaar later wil ik meer doen voor de club en benader ik de organisatie. In 2016 werd ik verkozen tot voorzitter.

De komende jaren, gaan er naast onze vaste evenementen, er nog een aantal unieke historische gebeurtenissen plaats vinden.

  • 2018 het 10(20)-jarig bestaan van de club;
  • 2019 het 40-jarig bestaan van de G-wagen.

Wij zijn er op de achtergrond al hard mee bezig en ik hoop met jullie allen dit te vieren wanneer het moment daar is.

 

Penningmeester: Ben Kooijmans

Gelukkig getrouwd met Ilone, samen 1 zoon Wesley. Als klein kind al was ik autogek, eigenlijk gek van iedere auto. Vanaf het moment dat ik me realiseerde dat er zoiets als Mercedes-Benz en Porsche bestaat, ben ik liefhebber geworden. Toen natuurlijk nog ver buiten mijn bereik. De jaren gingen voorbij en in 1979 (ik was net 18) was ik op de RAI bij de introductie van de G-klasse in Nederland. Daar is de liefde geboren. Zij zijn nogal duur, dus het duurde even voordat ik als simpele aannemer genoeg centjes had gespaard om er eentje te kopen. Ik rijd nu in een korte G320 omdat die zo lekker stuurt in het terrein.
In 2014 was in Kitzbuhl een groot feest ter gelegenheid van het 35 jarig bestaan van de G-klasse. Dat was mijn eerste grote G-evenement in het buitenland samen met de (mij toen nog onbekende) Peter Wetzels. Tijdens zo’n trip leer je elkaar wel kennen. In Kitzbuhl is het idee geboren om de club een nieuw elan te geven. Samen met Peter en Johan werken we daar hard aan. Als penningmeester let ik daarbij op de centjes.

 

 

Secretaris: Peter Wetzels

Ik ben auto gek in hard en nieren. Mijn vrouw helaas niet. Ik zocht daarom een auto die ik rationeel kon verklaren. Maar bovenal moest ik er plezier aan kunnen beleven. Tja en toen werd ik bevangen door het G-virus. Kom maar eens langs bij de club om kennis te maken. Oh ja en formeel ben ik secretaris. Maar eigenlijk doen Johan, Ben en ik alles voor en door elkaar.