Het Bestuur

Het bestuur van de MBGCN bestaat uit de volgende 5 bestuursleden:

 

Voorzitter: Ben Kooijmans

Sinds 2019 is Ben de voorzitter van de MBGCN. Ben is gelukkig getrouwd met Ilone en samen hebben ze 1 zoon: Wesley. Als klein kind al was Ben auto gek, eigenlijk gek van iedere auto. Vanaf het moment dat hij zich realiseerde dat er zoiets als Mercedes-Benz en Porsche bestaat, is hij liefhebber geworden. Toen nog buiten zijn bereik. De jaren gingen voorbij en in 1979 (Ben was net 18 jaar) was hij op de RAI bij de introductie van de G-klasse in Nederland. Daar is de liefde geboren. De G is niet goedkoop in aanschaf, dus het duurde even voordat hij als eenvoudige aannemer genoeg centjes had gespaard om er eentje te kopen. Inmiddels heeft Ben in de loop der jaren het genoeg gehad om diverse G’s te bezitten en daarmee lekker door het terrein te sturen. De vaste bezoekers van onze evenementen weten inmiddels dat Ben over meerdere talenten beschikt. Eén daarvan is het verzorgen van de lunch op de middag locaties, waarbij zijn eigen gemaakte soep altijd hoge ogen scoort.

Secretaris: Peter Wetzels

Al enige jaren ons vaste gezicht als secretaris van de MBGCN. Zijn juridische achtergrond zorgt ervoor dat alles in het rechte spoor blijft binnen de club. Dat ie zelf het liefst van de gebaande paden af gaat is een goede aanvulling als G bestuurder. Hij heeft inmiddels meerdere G’s gehad. De combinatie van een krachtige V8 in een korte G lijkt het beste bij hem te passen en dat is waar hij momenteel mee op pad is. Altijd in voor een praatje op onze evenementen en daar waar nodig helpt hij met alles wat nodig is om de evenementen soepel te laten verlopen.

 

 

 

 

 

 

Penningmeester: Eugene Lamping

Al enige jaren ondersteunt Eugene vanaf de zijlijn het bestuur. Met diverse hand en span diensten heeft hij er op de achtergrond voor gezorgd dat het mogelijk was voor het bestuur om de evenementen naar een hoger niveau te brengen. In het dagelijks leven is hij vooral met cijfers bezig en dan is het dus lekker om in het weekend erop uit te trekken. Sinds 2019 is Eugene officieel toegetreden als algemeen bestuurslid en gaat hij zich vooral bezig houden met het verbeteren en uitbreiden van onze route boeken. Eugene heeft daarin al de nodige ervaring opgedaan en wie wel eens in zijn opvallende rood/witte G heeft gekeken weet dat hij over de nodige navigatie en GPS apparatuur beschikt. Met hem zullen we dus niet snel verdwalen.

 

Algemeen bestuurslid: Robin Steentjes

Ook hij is al een aantal jaren een actief lid en sinds 2020 nieuw in het MBGCN bestuur. In het dagelijks leven ondernemer met oog voor detail en precisie. Dat ze je ook terug bij zijn G’s, want die zien er altijd tip top verzorgd uit en ze zijn voorbereid voor elk avontuur. Dat avontuur beleeft hij bij voorkeur met zijn gezin, familie en vrienden, want ook die heeft hij inmiddels besmet met het G virus.

 

 

 

 

Algemeen bestuurslid: Peter Majolee

Altijd op pad met een camera om alle MBGCN evenementen vast te leggen, wat hij al vanaf de oprichting van de club doet. In binnen- en buitenland, modder, zon of sneeuw, alles gaat op de gevoelige plaat. Het liefst rijdend vanuit de G, ook al is zijn eigen G op dit moment toe aan wat onderhoud en renovatie.