Het Bestuur

Het bestuur van de MBGCN bestaat uit 5 leden:

 

Voorzitter: Ben Kooijmans

Sinds 2019 is Ben de voorzitter van de MBGCN. Ben is gelukkig getrouwd met Ilone en samen hebben ze 1 zoon: Wesley. Als klein kind al was Ben auto gek, eigenlijk gek van iedere auto. Vanaf het moment dat hij zich realiseerde dat er zoiets als Mercedes-Benz en Porsche bestaat, is hij liefhebber geworden. Toen nog buiten zijn bereik. De jaren gingen voorbij en in 1979 (Ben was net 18 jaar) was hij op de RAI bij de introductie van de G-klasse in Nederland. Daar is de liefde geboren. De G is niet goedkoop in aanschaf, dus het duurde even voordat hij als eenvoudige aannemer genoeg centjes had gespaard om er eentje te kopen. Inmiddels heeft Ben in de loop der jaren het genoeg gehad om diverse G’s te bezitten en daarmee lekker door het terrein te sturen. De vaste bezoekers van onze evenementen weten inmiddels dat Ben over meerdere talenten beschikt. Eén daarvan is het verzorgen van de lunch op de middag locaties, waarbij zijn eigen gemaakte soep altijd hoge ogen scoort.

 

 

Penningmeester: Johan van As

Geboren en opgegroeid in Nederland, Haarlem, woont hij sinds 2004 in België met zijn vrouw en 3 kinderen. Zijn liefde voor alles waar brandstof in gaat heeft hij, voor zover hij zich kan herinneren, al vanaf zijn geboorte. Het is mei 2013, hij rijdt al een paar jaar enthousiast een GL, en krijg een lidmaatschap van de MBGCN voor zijn verjaardag. Daarna is het heel snel gegaan. Nog die zomer wordt er een 280GE LWB uit 1986 aangeschaft. Daarmee wordt deelgenomen aan de evenementen en wordt ook hij besmet met het G-virus. Inmiddels is er gekozen voor een nieuwere G variant, die door het uitrustingsniveau ook beter schikt is voor het wat stevigere off road werk.

 

 

 

 

Algemeen Bestuurslid: Eugene Lamping

Al enige jaren ondersteunt Eugene vanaf de zijlijn het bestuur. Met diverse hand en span diensten heeft hij er op de achtergrond voor gezorgd dat het mogelijk was voor het bestuur om de evenementen naar een hoger niveau te brengen. In het dagelijks leven is hij vooral met cijfers bezig en dan is het dus lekker om in het weekend erop uit te trekken. Sinds 2019 is Eugene officieel toegetreden als algemeen bestuurslid en gaat hij zich vooral bezig houden met het verbeteren en uitbreiden van onze route boeken. Eugene heeft daarin al de nodige ervaring opgedaan en wie wel eens in zijn opvallende rood/witte G heeft gekeken weet dat hij over de nodige navigatie en GPS apparatuur beschikt. Met hem zullen we dus niet snel verdwalen.