Beekse Bergen

Het eerste evenement van 2021 is een feit. Nog niet helemaal zoals we het hadden gewild, maar het is in ieder geval een begin.

Op het terrein van Beekse Bergen mochten we de eerste deelnemers van dit jaar ontvangen. We hadden vooraf al een flink aantal inschrijvingen mogen ontvangen. En gedurende de dag leek het wel of er alleen maar meer leden een kijkje kwamen nemen. Het aantal van 30 deelnemers hebben we volgens onze tellingen ruimschoots gehaald.

Het terrein van de Beekse Bergen biedt voor elk type G rijder genoeg mogelijkheden om zich een dag te vermaken. En zeker gezien de enorme verscheidenheid aan G’s die we mochten verwelkomen, was dat een goede zet. Van een 230 GE uit de beginperiode van de G, tot een G 4×4 kwadraat, alles was er.

Niets was te gek. Daar waar de leden die voor het eerst deelname zich wegwijs lieten maken in het terrein, gingen de meer ervaren rijders los in de doorwading of in 1 van de vele diepe sporen. De doorwading werkte echt als een magneet en een groot aantal deelnemers is er meerdere keren doorheen gegaan. Misschien overwegen ze om er nog een boot bij te kopen voor achter de G?

Met nog een lekker modderbad aan het einde van de dag voor de echte waaghalzen, kwam er een einde aan een fantastisch weerzien van onze leden. Iedereen was blij om elkaar weer eens in het echt te kunnen zien en spreken.

Als MBGCN bestuur zijn we blij met een enorme opkomst voor een evenement dat zo kort van te voren is ingepland, buiten onze reguliere agenda. Dat doet ons goed en hier doen we het dan ook voor. Bij het volgende evenement hopen we net zo veel enthousiaste gelijk gestemde G rijders te mogen verwelkomen en hopelijk mogen we dan ook weer de catering gedurende de gehele dag verzorgen, zodat het weer ouderwets gezellig wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *