Landsard augustus 2020

Wat een fantastische opkomst. Onze stoutste verwachtingen werden overtroffen. En wat een genot om weer zoveel G liefhebbers bij elkaar te zien, ook al moesten we minimaal 1,5 meter onderlinge afstand bewaren.

 

Het mocht de pret zeker niet drukken en met een beetje goede wil en inzet was het uiteindelijk ook allemaal prima te doen. Het terrein bij de Landsard is dan ook groot genoeg en we hadden wel met het dubbele aantal voertuigen terecht gekund. Wat een schitterende locatie. Ruim opgezet, onvoorstelbaar veel verschillende paden en op heel veel plekken stond er ook nog flink wat water.

Van de voorspelde regen kwam niet veel terecht. Een paar spatjes, die duidelijk niet eens genoeg waren om het stof een beetje tegen te gaan.

We hebben met elkaar weer eens lekker off road kunnen gaan en het smaakte duidelijk naar meer. Nu maar hopen dat we het corona virus de baas kunnen blijven de komende weken, want in september willen we toch met z’n allen naar Furstenau om ons familie weekend te gaan houden.

En voor wie deze keer er niet bij heeft kunnen zijn, in oktober hebben we naar alle waarschijnlijkheid weer een herkansing.

Eén reactie op “Landsard augustus 2020”

  1. Chris Vermeer schreef:

    Was gezellig en goed georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *