In memoriam

Rink de Jong  1955 – 2020

Als G rijder in hart en nieren heb je de strijd nooit opgegeven

Ook al wist je dat dit het enige obstakel was dat je niet met een G kon overwinnen

Rust zacht Grote vriend van ons. 

Eén reactie op “In memoriam”

  1. fam.mouws schreef:

    beste rink , wij hebben jou leren kennen als een fijne vent met een warm hart en brede glimlach met knipoog. de g besturen zoals jij dat deed leek zo eenvoudig, maar owee als je het zelf moest gaan doen. rink je bent een gemis maar vergeten worden zul je niet. we zijn blij jou gekend te hebben ook al waren het korte ontmoetingen. nogmaals dank voor de lessen en het optimisme. gr fam.mouws. saskia, martijn en raymond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *