MBGCN Kerstbomen Nachtrit

We hebben ons 4×4 jaar afgesloten met een record aantal deelnemers tijdens onze MBGCN Kerstbomen Nachtrit. Met ruim 30 voertuigen onderweg was die het hoogte punt van het jaar.

En de route was ook nog eens zwaarder dan ooit. In de voorafgaande weken had het onophoudelijk geregend, wat er in resulteerde dat de paden in een dubbele rij sloten leek te zijn veranderd.

Het mocht te pret niet drukken en de deelnemers hebben onderweg genoten en  werkelijk geen enkele G is schoon op het eindpunt aangekomen.

Onderweg hadden we dit keer geen pauze plaats. Op het eindpunt werden onze deelnemers verwelkomd met diverse versnaperingen en uiteraard een Kerstboom. 

Lekker op warmen bij het kampvuur en dan in de nacht op weg naar huis. Kerstboom op het dak, zoals het hoort.

 

We danken al onze deelnemers voor een geweldig evenement. Fantastisch dat jullie er allemaal waren en er een gezellig feest van hebben gemaakt. Graag tot volgend jaar. We wensen al onze leden en relaties hele fijne feestdagen, G-niet er lekker van met familie en vrienden en we zien jullie graag allemaal volgend jaar in goede gezondheid weer verschijnen op onze evenementen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *