MBGCN Familie Weekend

Het familie weekend zit er helaas al weer op. Wat hebben we genoten. Schitterend terrein van Fursten Forest, fantastische groep deelnemers, prima weer en heerlijk eten en drinken. Niet alleen Ben, deze keer werd hij bijgestaan door Emma, hebben de inwendige mens prima verzorgd met ontbijt en lunch, ook de BBQ van Bertils Catering uit Hengelo was wederom een hoogtepunt.

In het terrein zelf was voor de deelnemers meer dan genoeg modder te vinden om eens lekker met de G los te gaan en dat is ook zeker gebeurd.

Het trail onderdeel op de zaterdagmiddag was onder de uiterst deskundige leiding van Rink en zijn handlangers. De deelnemers die het aangedurfd hebben om de uitdaging aan te gaan hebben flink moeten sturen om het uitgezette parcours zonder fouten te kunnen rijden. 

Er is een hoop beleefd. Het was reuze gezellig en we hebben een hoop lol gehad met elkaar. Met elkaar hebben we er weer een uiterst geslaagd weekend van gemaakt en we kijken nu al uit naar het volgende evenement. Dat laat nog even op zich wachten, want eerst komen de vakanties. Die tijd gaan we als bestuur gebruiken om te kijken of het in het 40-jarig jubileum jaar van de G-klasse nog iets extra’s kunnen doen voor onze leden. Hou onze website dus goed in de gaten de komende tijd. Uiteraard houden we onze leden ook per nieuwsbrief op de hoogte.

We bedanken alle deelnemers die er samen met ons een G-weldig weekend van gemaakt hebben.

Voor nu wensen we iedere al vast een hele goede vakantie en we heten iedereen welkom bij ons volgende evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *