Cars & Coffee Trail en Sleutelen

Al vroeg waren we in Nagele aanwezig bij IkwileenG om de voorbereidingen te treffen voor Cars & Coffee. 

Albert, Rink en de rest van hun team hadden de afgelopen week al flink wat werk gestoken in de voorbereiding om ons met open armen te kunnen ontvangen. De gehele loods was uitgeruimd en er stonden diverse G’s opgesteld. En dat was nog niet alles. Ook enkele Unimogs en zelfs een 4×4 Mercedes tractor stond er klaar om bewonderd te worden.

Op het voorterrein was er plek voor de vele bezoekers om te parkeren en ook daar stonden enige bezienswaardige G’s tentoongesteld.

Naast het pand van IkwileenG was een stuk grond omgevormd tot een mini trail parcours. Diverse bezoekers maakte gretig gebruik van de mogelijkheid om de G even de sporen te geven. 

En bij een MBGCN evenement hoort natuurlijk de onbetwiste soep van onze Ben, aangevuld met een broodje kroket of frikandel. Iedereen die komende week langs gaat bij Albert en zijn mannen zal er ongetwijfeld nog een snufje van mee krijgen ;o)

Het was dus wederom een bijzonder geslaagde dag, die zeker voor herhaling vatbaar is en waarvoor we graag voor volgend jaar een plekje vrij maken op onze kalender.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *