Winterrit: 5 februari 2017 te Borculo

Nou ja, winterrit, het leek wel voorjaar. Waar het in de weken voorafgaande aan onze “winterrit” nog had gevroren en het Elfstedenvirus alweer voorzichtig zijn kop op stak, leken de weersvoorspellingen ons eerder een natte herfstdag voor te spiegelen. Niets was minder waar, want op 5 februari rond het middaguur kon er in een lekker voorjaarszonnetje genoten worden van de voortreffelijke, zelfgemaakte erwtensoep van onze Ben.

Het afwisselende ochtend deel van de route in een voor ons nog niet zo heel vaak bezocht deel van het land, was erg leuk en werd als bijzonder prettig ervaren door de gezellige groep deelnemers. Dat sommige van onze leden hiervoor ruim 2 uur onderweg waren geweest, geeft wel aan dat ze graag deel willen nemen aan onze ritten. Iets waar we dan ook erg blij mee zijn en waarvoor we graag iets extra’s doen.

Het wat langere middag deel van de rit had iets meer onverharde stukken en ook wat meer uitdaging. Door de zandgrond in deze omgeving werd het nooit echt zwaar, waardoor iedereen zonder al te veel moeite de route lekker kon uitrijden.

Wat ons als organisatie wel opviel bij deze rit, was de grote opkomst van het aantal kinderen die mee kwamen met de ouders. Erg leuk om te zien dat hier ook al enthousiaste G-rijders in de dop tussen zitten. Bij het volgende evenement zullen we hier nog zeker meer op in gaan spelen, waarbij ons familie weekend in Furstenau natuurlijk een uitgelezen kans is om daar invulling aan te geven. Noteer die alvast allemaal in de agenda !

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.